Опис
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
80₴
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Вага | 100 г |
---|
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
136₴Замовити
Вершкова основа, сир сулугуні, копчена полядвиця, шпондер, сир пармезан
240₴Замовити
Дорадо на грилі – справжній делікатес для тих, хто цінує смак свіжо спійманої риби, приготованої до досконалості.
Свіжо спіймане дорадо, смажене на мангалі, випромінює неймовірний аромат димку та гармонійно поєднується з ніжною текстурою м’яса риби. Золотиста хрустка скоринка та соковита серединка – це ідеальне поєднання смаків і текстур. Подається з вершково-базиліковим соусом, що додає страві м’якої кремової ніжності і свіжої ароматики базиліку, підкреслюючи кожен укус і роблячи його неповторним.
Ця страва – вибір для справжніх гурманів, які шукають гармонію простоти і вишуканості в одному блюді! 🐟🔥✨
399₴Замовити
Фірмовий рецепт солянки з копченостями, солоними огірками, Ситний суп в основі якого, бекон, салямі, мисливські ковбаски, шия свинна, задня частина телятини, нирки варені, тушкована цибуля, соуси пішта та сацебелі, спеції, картопля. Подається зі сметаною, маслинами та долькою лимона, хліб житній
170₴Замовити