Опис
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
80₴
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
| Вага | 100 г |
|---|
Вершкова основа, сир сулугуні, копчена полядвиця, шпондер, сир пармезан
275₴Замовити
Це смажне поєднання свіжої скумбрії та смажених овочів, які готуються на хоспері. У цьому страві використовуються помідори, цибуля, часник та печериці. Приготування риби на хоспері додає особливого димкового смаку.
400₴Замовити
Вершкова основа, сир сулугуні, шпондер, курка печена, айсберг, чері, сир пармезан, соус цезар
285₴Замовити
Сміливе поєднання італійської класики та азійського стилю приготування. Яєчна локшина, обсмажена у вокові, вбирає в себе аромат часнику та соковитого бекону. Ніжний соус на основі яйця та щедрої порції пармезану огортає кожну стрічку пасти, створюючи насичений, глибокий смак.
Насичений вершковий смак, що ламає стереотипи та закохує з першої виделки! 🔥
175₴Замовити