Опис
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
80₴
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
| Вага | 100 г |
|---|
Фірмовий рецепт солянки з копченостями, солоними огірками, Ситний суп в основі якого, бекон, салямі, мисливські ковбаски, шия свинна, задня частина телятини, нирки варені, тушкована цибуля, соуси пішта та сацебелі, спеції, картопля. Подається зі сметаною, маслинами та долькою лимона, хліб житній
195₴Замовити
Це ароматний кебаб, приготований з яловичого фаршу з використанням пряних спецій, смажений на мангалі. Подається в компанії з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та нашим особливим соусом. (порція 200 гр. сирого основного продукту, 250 гр. додатків)
220₴Замовити
Вершкова основа, сир сулугуні, курка печена, копчена полядвиця, свіжий помідор, двіжка часникова
255₴Замовити
Це вишукана страва, що складається з маринованої свинної шії з пряними спеціями, смаженої у хоспері. Подається в компанії з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та нашим спеціальним соусом.соусом. (порція 300 гр. сирого основного продукту, 250 гр. додатків)
350₴Замовити