Опис
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
80₴
Шашлик свинний із ошийкаиї, приготовлений хоспері, в маринаді з пряних спеції, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
| Вага | 100 г |
|---|
Це смажне поєднання свіжої скумбрії та смажених овочів, які готуються на хоспері. У цьому страві використовуються помідори, цибуля, часник та печериці. Приготування риби на хоспері додає особливого димкового смаку.
400₴Замовити
Фірмовий рецепт солянки з копченостями, солоними огірками, Ситний суп в основі якого, бекон, салямі, мисливські ковбаски, шия свинна, задня частина телятини, нирки варені, тушкована цибуля, соуси пішта та сацебелі, спеції, картопля. Подається зі сметаною, маслинами та долькою лимона, хліб житній
195₴Замовити
Складається з чотирьох видів м’яса, кожне з яких має свій неповторний смак і характер. Шия свина, ніжна та соковита, Ковбаски гриль додають до страви аромату і хрусткості, Ребра, запечені в кисло-солодкому соусі, додають нотку солодкості та кислинки, роблячи м’ясо неймовірно м’яким і смачним. Курячий стейк, ніжний і соковитий. подається з картоплею по-селянськи, маринованою хрусткою цибулею, та соусами: часниковий, BBQ та хоспер
1 150₴Замовити