Опис
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
136₴
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
Вага | 312 г |
---|
Соковитий стейк із ошийка з відбірними спеціями, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
290₴Замовити
Томатна основа, сир сулугуні, салямі, полядвиця копчена, мисливські ковбаски, цибуля
210₴Замовити
Складається з чотирьох видів м’яса, кожне з яких має свій неповторний смак і характер. Шия свина, ніжна та соковита, Ковбаски гриль додають до страви аромату і хрусткості, Ребра, запечені в кисло-солодкому соусі, додають нотку солодкості та кислинки, роблячи м’ясо неймовірно м’яким і смачним. Курячий стейк, ніжний і соковитий. подається з картоплею по-селянськи, маринованою хрусткою цибулею, та соусами: часниковий, BBQ та хоспер
980₴Замовити
Вершкова основа, сир сулугуні, шпондер, курка печена, айсберг, чері, сир пармезан, соус цезар
269₴Замовити