Додаткова інформація
Вага | 100 г |
---|
125₴
Вага | 100 г |
---|
Карпаччо з язика та хроново-вершковим соусом – це витончена страва для справжніх гурманів. Тонко нарізані скибочки ніжного, делікатного яловичого язика мають насичений м’ясний смак і тануть у роті. Головний акцент – хроново-вершковий соус, що додає пікантної гостроти з ніжною вершковою текстурою, ідеально доповнюючи смакову палітру. Легкий баланс між пряністю хрону і м’якістю вершків робить цю страву гармонійною, витонченою та незабутньою.
Це ідеальна закуска для тих, хто цінує вишукані смаки та ідеальне поєднання класики з пікантним акцентом!
95₴Замовити
55₴Замовити
Фірмовий рецепт солянки з копченостями, солоними огірками, Ситний суп в основі якого, бекон, салямі, мисливські ковбаски, шия свинна, задня частина телятини, нирки варені, тушкована цибуля, соуси пішта та сацебелі, спеції, картопля. Подається зі сметаною, маслинами та долькою лимона, хліб житній
195₴Замовити