Додаткова інформація
| Вага | 100 г |
|---|
125₴
| Вага | 100 г |
|---|
Карпаччо з язика та хроново-вершковим соусом – це витончена страва для справжніх гурманів. Тонко нарізані скибочки ніжного, делікатного яловичого язика мають насичений м’ясний смак і тануть у роті. Головний акцент – хроново-вершковий соус, що додає пікантної гостроти з ніжною вершковою текстурою, ідеально доповнюючи смакову палітру. Легкий баланс між пряністю хрону і м’якістю вершків робить цю страву гармонійною, витонченою та незабутньою.
Це ідеальна закуска для тих, хто цінує вишукані смаки та ідеальне поєднання класики з пікантним акцентом!
95₴Замовити
Теплий з телятиною з кабачком, болгарським перцем, морквою, цибулею які готуються на хоспері що надає овочам неповторного смаку та аромату. Завершуючим штрихом є ніжний стейк рібай, який підкреслює багатий смак овочів, а пікантний соус спайсі додає салату особливості.
185₴Замовити
