Опис
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
65₴
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Вага | 100 г |
---|
Вершкова основа, сир сулугуні, курка печена, копчена полядвиця, свіжий помідор, двіжка часникова
240₴Замовити
Наваристи густий та гострий суп в якому поєднуються декілька видів м’яса : телятина, ковбаски гриль, мисливські ковбаси, шпондер та свинна шия. Також до нього входить картопля, морква, перець болгарський, квасоля, соус сацебелі та пішта, приправи зіра та карі
120₴Замовити
Це неймовірно смачна страва, яка поєднує маринований стейк курячої грудинки з пряними спеціями та йогуртом. Подається з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та унікальним соусом, надаючи страві неповторний смак та аромат. (порція 250 гр. сирого основного продукту, 250 гр. додатків)
230₴Замовити
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
136₴Замовити