Опис
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
65₴
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Вага | 100 г |
---|
Ніжний та смажний стейк з свіжого лосося з медово-гірчичним соусом який подається з приготовленим цукіні в хоспері та долькою лимона
400₴Замовити
Фірмовий рецепт солянки з копченостями, солоними огірками, Ситний суп в основі якого, бекон, салямі, мисливські ковбаски, шия свинна, задня частина телятини, нирки варені, тушкована цибуля, соуси пішта та сацебелі, спеції, картопля. Подається зі сметаною, маслинами та долькою лимона, хліб житній
195₴Замовити
Салат зі свіжими овочами – це поєднання соковитих помідорів та хрусткого огірка, свіжої руколи які гармонійно поєднуються з легкою йогуртовою заправкою соусом чімічурі та сиром фета
550₴Замовити
Короп на мангалі – це страва, яка вражає своїм смаком та ароматом. Свіжа риба, готована в хоспер, набуває неперевершеного смаку та текстури. Короп стає хрустким та золотистим ззовні, зберігаючи ніжне та соковите м’ясо всередині. Падається з соусом тар-тар та долькою лимона.
265₴Замовити