Опис
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
65₴
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Вага | 100 г |
---|
Короп на мангалі – це страва, яка вражає своїм смаком та ароматом. Свіжа риба, готована в хоспер, набуває неперевершеного смаку та текстури. Короп стає хрустким та золотистим ззовні, зберігаючи ніжне та соковите м’ясо всередині. Падається з соусом тар-тар та долькою лимона.
265₴Замовити
Салат зі свіжими овочами – це поєднання соковитих помідорів та хрусткого огірка, свіжої руколи які гармонійно поєднуються з легкою йогуртовою заправкою соусом чімічурі та сиром фета
550₴Замовити
Це смачне поєднання свинно-яловичих ковбасок, смажених у хоспері, що подаються з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та нашим особливим соусом. (порція 200 гр. сирого основного продукту, 250гр. додатків)
220₴Замовити