Опис
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
65₴
Соковиті свинні ковбаски з золотою скоринкою приготовленні на хоспері, подаються з брускетою овочевої сальси і сиром фета, та спеціальним соусом
Вага | 100 г |
---|
Це ароматний кебаб, приготований з яловичого фаршу з використанням пряних спецій, смажений на мангалі. Подається в компанії з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та нашим особливим соусом. (порція 200 гр. сирого основного продукту, 250 гр. додатків)
195₴Замовити
Це витончена страва, що складається з томлених свинячих ребер, покритих глазур’ю кисло-солодкого соусу BBQ. Подаються з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та нашим спеціальним соусом. (порція 300гр. сирого основного продукту, 250 гр. додатків)
295₴Замовити
Фірмовий Бургер – це бургер, в якому кожен інгредієнт ретельно підібраний для ідеального смакового балансу. М’яка булочка бріош огортає соковиту яловичу котлету, що дарує насичений м’ясний смак з кожним укусом. Хрусткий лист айсбергу додає свіжості, а карамелізована цибуля привносить ніжну солодкість, яка прекрасно доповнює пікантний сир чеддер. Вершковий соус Цезар додає страві легкого смаку, об’єднуючи всі компоненти в гармонійне ціле.
Бургер подається з картоплею по-селянськи, обсмаженою до апетитної скоринки, та ароматним часниковим соусом, який чудово доповнює цей насичений кулінарний шедевр.
Це справжній вибір для тих, хто цінує класику з неповторним авторським підходом!
179₴Замовити
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
136₴Замовити