Опис
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
136₴
Паста “Карбонара” – це класична італійська страва яка в нас готується з пасти тальятелі, переплітаються з вершковим соусом, яєчним жовтком, сиром пармезан, полядвицею та хрустким беконом
Вага | 312 г |
---|
Складається з чотирьох видів м’яса, кожне з яких має свій неповторний смак і характер. Шия свина, ніжна та соковита, Ковбаски гриль додають до страви аромату і хрусткості, Ребра, запечені в кисло-солодкому соусі, додають нотку солодкості та кислинки, роблячи м’ясо неймовірно м’яким і смачним. Курячий стейк, ніжний і соковитий. подається з картоплею по-селянськи, маринованою хрусткою цибулею, та соусами: часниковий, BBQ та хоспер
980₴Замовити
Це смачне поєднання свинно-яловичих ковбасок, смажених у хоспері, що подаються з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та нашим особливим соусом. (порція 200 гр. сирого основного продукту, 250гр. додатків)
185₴Замовити
Жульєн з язика з грибами – це елегантна страва, що поєднує в собі ніжність м’яса та ароматну грибну начинку, створюючи справжнє гастрономічне задоволення.
Відварний язик зберігає свою соковитість і м’якість, а поєднання з печерицями та цибулею додає страві глибину смаку та легку земну нотку. Вершковий соус з часником та вершками робить текстуру жульєну неймовірно кремовою і багатою, додаючи страві вишуканості.
Цей жульєн подається з теплою чіабатою, яка ідеально підходить для того, щоб насолоджуватись ароматним соусом, що залишиться після кожного шматочка.
Ця страва – справжній вибір для любителів ніжних смаків і класичних поєднань! 🥖🍄🥩
185₴Замовити
Фірмовий рецепт солянки з копченостями, солоними огірками, Ситний суп в основі якого, бекон, салямі, мисливські ковбаски, шия свинна, задня частина телятини, нирки варені, тушкована цибуля, соуси пішта та сацебелі, спеції, картопля. Подається зі сметаною, маслинами та долькою лимона, хліб житній
170₴Замовити