Це особливий делікатес, що складається з двох маринованих курячих стегон, смажених у хоспері. Подається в компанії з картоплею, салатом з капусти, чіабаттою, карамелізованою цибулею та нашим спеціальним соусом. (порція 300 гр. сирого основного продукту, 250 гр. додатків)
Складається з чотирьох видів м’яса, кожне з яких має свій неповторний смак і характер. Шия свина, ніжна та соковита, Ковбаски гриль додають до страви аромату і хрусткості, Ребра, запечені в кисло-солодкому соусі, додають нотку солодкості та кислинки, роблячи м’ясо неймовірно м’яким і смачним. Курячий стейк, ніжний і соковитий. подається з картоплею по-селянськи, маринованою хрусткою цибулею, та соусами: часниковий, BBQ та хоспер
Деруни “по-Львівськи” – це смаковита комбінація натертої картоплі, соковитого курячого філе, приготованого на хоспері, та ароматної грибної підливи, яка переносить вас в неповторний світ львівських смаків.